Sari la conținut

Angajari Inginer Silvic 2017

0
(0)

Angajarile Inginerilor Silvici sunt in plina desfasurare pentru anul 2017 si exista oportunitati excelente pentru cei care sunt interesati sa lucreze in domeniul silvic. Inginerii silvici sunt responsabili pentru conservarea si gestionarea resurselor si a mediului natural. Acestia sunt membrii importanti ai echipei de management al padurilor si implica utilizarea unei varietati de abilitati si cunostinte, incluzand studiul mediului, inventarierea resurselor si planificarea si implementarea eficienta a masurilor de conservare.

Ca Inginer Silvic, veti fi responsabil pentru implementarea planurilor de management, dezvoltarea de politici si proceduri de gestionare si oferirea de consiliere si asistenta tehnica. Acestia lucreaza in stransa legatura cu proprietarii de paduri si cu autoritatile guvernamentale. Inginerii silvici au si responsabilitati de cercetare si dezvoltare, inclusiv dezvoltarea de noi tehnologii in domeniu si realizarea de studii de mediu.

Cand va candidati pentru pozitia de Inginer Silvic, trebuie sa aveti o intelegere solida a tuturor aspectelor domeniului. Acestia ar trebui sa fie la curent cu legislatia si standardele si sa aiba o inalta considerenta pentru mediu si conservarea resurselor. Aveti nevoie de o diploma de licenta in silvicultura, ecologie sau stiintele naturii si este de asemenea recomandat sa aveti un background in cercetare si dezvoltare, managementul padurilor si planificarea si gestionarea resurselor.

Incalcari ale legislatiei, problema biologica sau de mediu, schimbarile climatice si presiunea umana sunt cateva dintre provocarile cu care se confrunta Inginerii Silvici. Acestia joaca un rol important in conservarea si pastrarea mediului si sunt responsabili pentru a asigura ca gestionarea padurilor se desfasoara in conformitate cu legile si regulile aplicabile.

Angajarile Inginerilor Silvici sunt in plina desfasurare pentru anul 2017 si sunt disponibile oportunitati excelente pentru cei care sunt interesati sa lucreze in domeniul silvic. Daca sunteti interesat de aceasta pozitie, este important sa aveti diploma corespunzatoare si sa aveti un background adecvat in cercetare si dezvoltare, managementul padurilor si planificarea si gestionarea resurselor.

1. Descriere Job

Un Inginer Silvic lucreaza in domeniul managementului padurilor si este responsabil de intretinerea, restaurarea si planificarea resurselor forestiere. El/Ea trebuie sa fie familiarizat cu legislatia si reglementarile nationale si internationale in vigoare, precum si cu practicile de gestionare a padurilor si a resurselor forestiere. De asemenea, un Inginer Silvic trebuie sa aiba cunostinte despre interventii si metode de conservare a biodiversitatii si a habitatului.

2. Cerinte Post

Postul de Inginer Silvic presupune obtinerea unui grad de licenta in stiintele naturii sau a unei specializari in domeniul silvic si cunoasterea tuturor procedurilor si tehnicilor de management al padurilor. In plus, candidatii trebuie sa detina cunostinte solide de geografie, drept, biologie si ecologie, precum si abilitati de comunicare si colaborare.

3. Responsabilitati

Un Inginer Silvic are urmatoarele responsabilitati principale: sa supervizeze exploatarile forestiere si sa asigure managementul resurselor forestiere; sa implementeze strategii de conservare a biodiversitatii si a habitatului; sa coordoneze si sa supervizeze activitatile de prevenire a incendiilor; sa planifice si sa implementeze proiecte de restaurare si recuperare a padurilor; sa supervizeze si sa monitorizeze implementarea planurilor de management.

4. Competente Necesare

Candidatii pentru postul de Inginer Silvic trebuie sa detina urmatoarele abilitati si competente: cunostinte solide de biologie, ecologie si geografie; abilitati de comunicare si colaborare; competente de luare a deciziilor; cunostinte de legislatie si reglementari forestiere; abilitati de rezolvare a problemelor; abilitati legate de folosirea calculatorului.

5. Beneficii

Angajatii care ocupa postul de Inginer Silvic pot beneficia de o varietate de beneficii, in functie de angajator. Acestea pot include asigurari medicale, asigurari de viata, planuri de pensii, concedii platite, program de lucru flexibil, bonusuri si alte beneficii.

6. Salariu

Salariul unui Inginer Silvic depinde de experienta, competentele si abilitatile fiecaruia. Angajatorii ofera, de obicei, salarii competitive si pot ajunge pana la nivel mediu de $ 80.000 pe an.

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Ai intrebari?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.