Selectează o Pagină

Acasa ro

Cursuri ALLBIM NET – 1-5 Iulie 2019 . In perioada 1-5 iulie 2019, va invitam sa luati parte la Cursurile Allplan Arhitectura, Allplan Detaliere poduri, Allplan Detaliere Structuri si Allplan Instalatii, unde veti descoperi si invata sa utilizati functii noi si optimizate pentru proiectarea structurilor, ce dau posibilitatea echipelor mici sa livreze la timp proiecte de anvergura si complexe.

Sursa: http://allbim.net/home/ro.html

Cursuri Allbim

4/22/2019 · CURSURI. Allbim Net pune la dispozitie cursuri de arhitectura sau inginerie, predate in limba romana, materiale video si materiale in format pdf, indrumare, expertiza profesionala, feedback si posibilitatea de certificare ca utilizator Allplan.

Sursa: https://cv-inginer.ro/cursuri-allbim/

Cauti Curs Bim?

8/30/2019 · BIM TEAM DEVELOPMENT – str. Iancu Capitanu nr.27 021362 Bucuresti sect.2 Tel: (021) 253.25 80 E-mail: cursuri @ allbim.net

Sursa: https://cv-inginer.ro/curs-bim/

Lumion 3D Rendering Software

SOFTWARE RAPID DE 3D RENDERING. Cu Lumion creezi în câteva minute prezentări extraordinare pentru proiectele tale. Indiferent dacă lucrezi în Allplan, Archicad, SketchUp, Revit, 3ds Max, Rhino sau alt soft de modelare 3D, Lumion dă viață proiectului tău cu sutele de efecte și obiecte realiste de anturaj disponibile în bibliotecă.

Sursa: http://lumion.ro/

Scoala de Vara ALLBIM NET

Scoala de Vara este o saptamana de cursuri pentru studenti: Allplan, Lumion, SCIA Engineer, GEO5 si Bluebeam, organizata de ALLBIM NET (Nemetschek Romania cu nume nou, echipa mai mare si look mai fresh) si Facultatea de Constructii (Universitatea Ovidius din Constanta).

Sursa: https://www.bimchallenge.net/scoala-de-vara-2019