Selectează o Pagină

www.afir.info :: OJFIR Timiș

acest site nu reprezintĂ poziȚia oficialĂ a comisiei europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea Și coerenȚa acestor informaȚii aparȚine celor care au iniȚiat pagina web

Sursa: https://portal.afir.info/informatii_institutionale_structuri_teritoriale_oficii_judetene_ojfir_timis

Lista AFIR cu firme de consultanță în fonduri europene …

Pentru a veni în sprijinul celor care caută consultanți în fonduri europene, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a inclus pe site-ul agenției și o secțiune în care firmele din domeniu se pot înscrie oficial și își pot face publice datele de contact.

Sursa: https://agrointel.ro/31712/lista-firme-de-consultanta-fonduri-europene-agricultura-fiecare-judet/

Finantare nerambursabil pndr

Girocul face o mini-centura si pentru Timisoara, cu 2 milioane de euro de la UE. Girocul vrea sa scape de traficul din localitate si a depus un proiect pe PNDR – Programul National de Dezvoltare Rurala prin care se acorda fonduri nerambursabile de la UE si Guvernul Romaniei.

Sursa: http://www.ziare.com/timisoara/articole/finantare+nerambursabil+pndr

Harta Timisoarei, cautare nume strazi, numere imobil

Harta interactiva a orasului Timisoara. Harta cu numere de imobil/casa din Timisoara. Cauta dupa numele strazii, navigheaza usor pe harta folosind drag&drop, mareste sau micsoreaza harta cu butonul de zoom. Adrese strada.

Sursa: http://www.harti-orase.ro/

Centre judeţene

AFIR – Agenţia de Finanţare a Investiţiilor Rurale – Portalul Unic Fonduri Europene pentru Dezvoltare Rurală – ANSVSA – Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor – Geoportal Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară

Sursa: http://www.apia.org.ro/ro/centre-judetene-apia/timis