Selectează o Pagină

Adresa catre primarie

Cu privire la cimitir in anul 2008 am depus o cerere la primarie pentru scoaterea din domeniul public si trecerea in cel privat la care am primit un raspuns favorabil, insa fara sa ni se intocmeasca un titlu de proprietate. Raspunsul care l-am primit este valid in cest caz

Sursa: https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_67589/Adresa-catre-primarie.html

Scrisoare oficiala

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc).

Sursa: https://www.model-de.ro/Scrisoare+oficiala+model-p4-848-1-1.htm

Cauti Model Adresa Primarie?

9/26/2019 · sesizare primarie Buna ziua ! Va scriu si eu o mica problema care nu stiu cum sa o rezolv, am facut o sesizare la primarie in urma cu 2 luni, problema este ca cei de la primarie nu se ocupa concret de caz si ma amana cred ca este ceva la mijloc.

Sursa: https://cv-inginer.ro/model-adresa-primarie/

Cauti Adresa Catre Primarie Model?

9/15/2019 · Adresa Catre Primarie Model. … Model scrisoare de informare catre autoritatea publica locala. Catre, … TITULARUL (denumirea, adresa, nr.de telefon), intentioneaza sa solicite de la A.N. “Apele Romane” – Directia Apelor Dobrogea – Litoral, aviz de gospodarire a …

Sursa: https://cv-inginer.ro/adresa-catre-primarie-model/

Primaria Timisoara

Portalul oficial al municipiului Timisoara ce contine informatii despre activitatile institutiilor oficiale si in formatii utile din localitate.

Sursa: https://www.primariatm.ro/