Selectează o Pagină

Documente Necesare Adăugare Cod CAEN

Documente adăugare cod CAEN 24/05/2015 / în – Adaugare cod CAEN , SRL / de admin Pentru a adăuga un cod CAEN ce nu se află în actul constitutiv al societății (dacă se află în actul constitutiv, atunci trebuie autorizat ), dosarul de la Registrul Comerțului trebuie să conțină:

Sursa: https://www.regnet.ro/articole-despre-srl/documente-adaugare-cod-caen/

Extindere cod CAEN la Registrul Comertului

3/1/2017 · Extindere cod CAEN. Este simplu sa iti alegi activitatea principala pe care sa o desfasori prin intermediul firmei tale. Insa stiai ca la activitatea secundara, poti opta pentru un numar nelimitat de coduri CAEN?Mai jos iti descriem pasii pentru a iti extinde obiectul secundar de activitate cu noi coduri CAEN si pentru a autorizea activitatea.

Sursa: https://blog.reinventconsulting.ro/2017/03/extindere-obiect-de-activitate-adaugare-coduri-caen-cum-se-face/

ADAUGARE COD CAEN SRL

Procedura de Adaugare cod CAEN SRL dureaza 3 zile de la data depunerii dosarului complet la Oficiul Registrului Comertului. In concret, intr-o zi se depunde dosarul, ziua urmatoare dosarul este lucrat de functionarii ORC, iar in a treia zi documentele sunt pregatite pentru eliberare.

Sursa: https://infiintare-modificare-firma-srl.ro/modificari-srl/adaugare-cod-caen-srl/

Adaugare coduri CAEN PFA

Buna ziua.Sunt PFA, cod CAEN 6311 – Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe si as vrea sa mai adaug ca activitati secundare urmatoarele coduri CAEN:1) 7311 – Activitati ale agentiilor de publicitate;2) 6201 – Activitati de …

Sursa: https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_625324/Adaugare-coduri-CAEN-PFA.html

Adaugare cod caen nou pe acelasi punct de lucru …

Buna ziua,Am o firma cu un punct de lucru, si vreau ca in acelasi punct sa mai desfasor inca o activitate, cu intrare separata. Ce acte imi trebuiesc pentru emiterea unui nou certificat constatator? Sau se poate doar adauga un cod caen in plus, fara a fi …

Sursa: https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_213359/Adaugare-cod-caen-nou-pe-acelasi-punct-de-lucru.html