Autorizare Fast-Food Mobil, Rulota Fast-Food, Food Truck – DSV

Pe langa domeniile de activitate enumerate mai sus, adica restaurante, fastfood-uri, magazine alimentare, intocmim documentatii in vederea autorizarii si functionarii in legalitate si pentru alte domenii de activitate, din alimentatia publica, cum ar fi: macelarii, depozite alimentare, fabrici, linii de procesare, producatori bauturi alcoolice si non-alcoolice, in principiu orice activitate cuprinsa in spectrul …

Sursa: www.icdv.ro/autorizare-rulota-fast-food-mobil/

AUTORIZATII SI AVIZE PENTRU DESCHIDEREA UNEI RULOTE FAST …

05/08/2019 · Autorizarea unei rulote fast-food, din punct de vedere al documentatiei necesare, nu difera prea mult de autorizarea unui punct de lucru fix, unica diferenta este faptul ca ai o activitate mobila. Fiind vorba despre un punct de lucru mobil, vei avea nevoie de o casa de marcat mobila, obtinuta de la o firma specializata si inregistratata la ANAF.

Sursa: www.rulotecomerciale.ro/index.php/blog/133-autorizatii-si-avize-pentru-deschiderea-unei-rulote-fast-food

Afaceri Tip Food Truck – Tot ce iti trebuie pentru a …

23/01/2018 · Pentru o furgoneta cu deschidere laterala de tip fastfood trebuie sa va asigurati ca procurati urmatoarele echipamente profesionale: vitrine calde si reci pentru alimente si bauturi, friteuze, grill, plite, aparat hot dog, panini grill, tigaie electrica, crepiere (aparat pentru clatite), cuptor cu microunde, hota profesionala, vitrine de prezentare si altele in functie de tipul de fastfood.

Sursa: www.sdsgroup.ro/blog/ce-trebuie-sa-stii-daca-vrei-sa-deschizi-o-afacere-de-tip-food-truck/

Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food …

Autorizatii / acte / avize necesare pentru deschiderea unui restaurant / fastfood – ghid complet – MariusDSV Ce urmeaza sa scriu nu o sa fie o intrebare pentru specialisiti ci mai degraba un ghid pentru cei care vor sa-si deschida o societate comerciala care o sa … (vezi toată discuția)

Sursa: www.avocatnet.ro/forum/discutie_36014/Ce-autorizatii-imi-trebuiesc-pentru-o-rulota-tip-fast-food.html

Echipamente necesare pentru deschiderea unui fast food …

04/10/2018 · Foarte mult din afacerea ta de fast food depinde de echipamentele alese – una dintre cele mai importante parti ale companiei tale. Restaurantele au nevoie de o gama bogata de echipamente pentru a-si indeplini activitatea. În functie de meniul ales, acestea pot fi diferite de la restaurant la restaurant. Însa, cand vine vorba de fast food, echipamentele sunt destul de standard indiferent de bucatarie. Ai nevoie

Sursa: www.ghid-info.ro/echipamente-necesare-pentru-deschiderea-unui-fast-food/

Deschiderea unui fast food – intrebari & raspunsuri …

29/06/2013 · De ce documente as avea nevoie pentru deschiderea unui fast food ? Autorizatii, certificate de producator ? Orice. Postat de Cozmin Dragomir | in Juridic | 5.11.2009, 01:00, acum 4240 zile | 4 raspunsuri. Cat costa deschiderea unui restaurant tip fastfood, kebab, salate reci, prajituri ?

Sursa: megaajutor.bizoo.ro/cauta/deschiderea-unui-fast-food/pagina-1/

Fast food rulote – intrebari & raspunsuri, consultanta …

05/09/2016 · 1. Se pot accesa fonduri nerambursabile pentru o afacere mobila de tip rulota fast food sau rulota coffe shop. Fondurile sunt necesare pentru cumpararea rulotei si a echipamentelor necesare pentru a demara afacerea. 2.

Sursa: megaajutor.bizoo.ro/cauta/fast-food-rulote/pagina-1/

 

Căutări Similare: Acte Necesare Pentru Fast Food Mobil